Solheim rundt 2024

Lørdag 29.06.24

Herøydagan, sommer og sol nærmer seg med stormskritt, og det samme gjør Solheim rundt. Lørdag formiddag under Herøydagan står vi klar for å ta i mot deltakerne til landeveisløpet på 6,2 km som starter på kunstgresset på Herøy skole. Vi satser på gode temperaturer og rekordmange deltakere på det tradisjonsrike løpet.

I fjor ble det både skinnende sol og løpeglede da nærmere 30 deltakere stilte til start etter at Solheim rundt hadde hatt opphold siden 2019.
Jan Magne Berglund hjalp oss med tidtakingen, så vi for første gang på Herøy kunne løpe med elektronisk tidtakerutstyr. Suksessen gjentas i juni.

Startskuddet kl. 11.00

Løpet starter på kunstgressesbanen nøyaktig klokken 11, og vi anbefaler at deltakere møter opp i god tid.

I mål vil det selvsagt bli delt ut medaljer til alle deltakere, og det vil også kjempes om flotte premier.

Ta en titt på fjorårets tider her.

Knappen under tar deg direkte til påmeldingssiden:

Påmelding koster kr. 100,-.

Erfaringsmessig melder mange seg på når det nærmer seg, og vi har derfor satt påmeldingsfristen til klokken 11.00 på den aktuelle dagen (altså en time før start).

Sjekk bilder nedenfor fra fjoråret og tidligere år.

Barneløpet

Det blir barneløp klokka 10.30, også med start på kunstgressbanen. Løypa går gjennom skogen bak skolen. Alle deltakere får medalje i mål, og det er helt gratis å delta. Det kreves ingen påmelding til barneløpet, her er det bare å møte opp!

Oppfordrer alle til å delta

Medlemmer av HIL og idrettslagene rundt på Helgeland, feriefolk, bedrifter – alle oppfordres til å delta. Denne distansen får du kun på Herøy!
Vi sees til løp!
Hilsen styret i Herøy IL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.