Ingrid Kilvær Nilssen med ny 1.plass og personlig rekord

Søndag kveld vant Ingrid Kilvær Nilssen i Herøy IL 800 meter i klassen Kvinner Senior på innendørsstevnet Tyrvinglekene i Bærum. Det ble et ganske jevnt løp der hun hang på en antatt bedre løper. Etter en litt for sakte åpning fikk Ingrid til en raskere avslutning enn noen gang, og kom først i mål på ny personlig rekord: 2.13.52!
Ingrid har trent hardt den siste tiden, og føler hun har mer inne. Etter en uke med noe roligere trening er det klart for NM for senior på samme sted.

Ingrid takker for god støtte fra sin sponsor Seløy Sjøfarm, og friidrettsgruppas sponsorer Solvinge og Etcetera, som gjør det mulig for henne å reise på treningssamlinger og stevner.

Herøy Idrettslag gratulerer så mye – du er helt rå!

1 hendelser på “Ingrid Kilvær Nilssen med ny 1.plass og personlig rekord”