Solheim rundt nærmer seg!

Det blir ei livlig helg med både sankthans, herøydagan og ikke minst – Solheim rundt!
Påmeldingen er enda åpen, og vi håper at flere melder seg på og blir med på løpefesten lørdag den 24. juni!

Herøy IL oppfordrer alle til å melde seg på; om du går på friidrett eller fotball, om du ikke har løpt på lenge eller om du løper hver uke, om du er 15 eller 60 år og om du bor på Herøy eller i Sandnessjøen. Dette løpet passer for alle!
Produksjonssjef Gunnar har oppfordret de ansatte i Mowi til å være med, og vi syns godt at flere bedrifter kan følge på 😉

Barneløp

Barneløpet starter på kunstgressbanen kl. 10.30.
Løpet går gjennom skogen bak skolen, hvor barna cirka halvveis vil løpe forbi en saftstasjon. Det deles ut medaljer til alle deltakere når de kommer i mål. Det kreves ingen påmelding, og det er også gratis å være med på dette løpet.

Solheim rundt

Startskuddet går på kunstgressbanen kl. 11.00.

Landeveisløpet er har en lengde på rett over 6 km, og det vil også her stå en saftstasjon cirka halvveis. Av premier kan vi friste med gavekort på Etcetera, strandstol fra Kremmarhuset og gavekort på laksefilet fra Mowi! Vår flotte frisklivskoordinator Andrea, drar i gang ei lett oppvarming før start.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Skroll til toppen