Velkommen til jubileumsfeiring 4. November!

Herøy idrettslag ble stiftet i 1943, og fyller dermed hele 80 år. Dette markeres med ei storslått feiring i aulaen og Herøyhallen den 4. November kl. 12.00-15.00, og vi inviterer ALLE til å feire sammen med oss!

Jubileumskomiteen har bestilt inn ti store kaker som de håper blir spist opp, så vi håper inderlig at alle tar turen innom denne dagen.
Komiteen har også ordnet med underholdning og en fin overraskelse til medlemmene, som de kan kle på seg og ta med hjem etterpå 😉

Dette vil du ikke gå glipp av!
En koselig formiddag for store og små.


Klokken 12.00 samles vi i aulaen hvor leder i Herøy IL ønsker velkommen før det blir underholdning på scenen. Konferansier for dagen, Kirsti Iversen lover et forrykende show, og har fått med seg flere lokale talenter for anledningen.
Etterpå går vi til hallen hvor alle gruppene i idrettslaget har stasjonert seg opp på hver sin stand. Da anbefaler vi å gå innom alle, slik at dere finner riktige svar til dagens quiz. Dette er også en gylden anledning til å se hva de ulike gruppene holder på med, om du har vært nysgjerrig på idretten. Innerst i hallen kan barna ta turen innom ei hinderløype.
Midt i hallen skal også flere av gruppene ha en liten oppvisning av sin idrett (dette skal gruppene løse på ulike måter, men vi kan love hvertfall én kamp mellom trenere og spillere).


Inni HIL-teltet ligger også postkasse og tegnesaker hvor vi tar imot forslag til Herøy IL sin nye logo (har du ikke fått med deg dette, les mer om det her). Astrid Reinertsen vil også være på plass i teltet, og det anbefales også å ta turen innom dit for å kjøpe lodd – for premiene til årets lotteri i år er veldig gode. Lise og Renate kjører i gang ei festlig loddtrekning når det nærmer seg slutten av feiringen.

Herøy IL er så heldige å få sponset hele 40 kg laksefilet fra vår sponsor Mowi, så i kantina vil det serveres laksepakker og pølse med brød, samt saft og kaffe.

Vi gleder oss til feiring og håper å se dere alle!
Hilsen hovedstyret i Herøy IL og jubileumskomiteen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.